Openingsuren
Ma - Vrij 07u30 - 19u00

Contact Tel
0472 73 52 39

Verwarmingssystemen

Verwarmingssystemen

Verwarming

Verschillende verwarmingssystemen

Bij DVO Services uit Merchtem kunt u terecht voor verschillende soorten verwarmingssystemen. Door de jarenlange ervaring kent DVO Services de verschillende systemen door en door. Samen bekijken we welk verwarmingssysteem het meest interessant is voor uw woning en situatie.

Klassieke centrale verwarming

Een klassieke centrale verwarming met gas- of mazoutketels van Bosch of Vaillant is altijd een goede keuze. Deze optie heeft door de jaren heen haar betrouwbaarheid reeds bewezen en belooft u een snelle installatie en een duurzame oplossing die jaren meegaat.

Energiebesparend verwarmingssysteem met vloerverwarming

Of kijkt u uit naar een energiebesparend verwarmingssysteem? Dan is vloerverwarming van Comap waarschijnlijk echt iets voor u. Bij vloerverwarming ligt een ruimtetemperatuur van 19°C immers ongeveer gelijk aan een comforttemperatuur van 21°C. Deze 2°C verschil leveren een energiebesparing van maar liefst 12% gemiddeld op! Vloerverwarming biedt trouwens meerdere voordelen want de temperatuur wordt over een groter oppervlak vrijgegeven dan bij radiatoren het geval is, waardoor de warmteafgifte gelijk verspreid is in de hele ruimte. Geen verschillende temperatuurlagen meer in de kamer, en dat is bijzonder comfortabel. En wanneer u voor vloerverwarming kiest als hoofdverwarming, heeft u bovendien geen radiatoren meer nodig en spaart u dus ook deze kosten en vooral extra woonruimte uit.

Plaatsing,onderhoud en herstelling verwarming

DVO Services verzorgt zowel de plaatsing, het onderhoud als de herstelling van uw verwarmingssysteem. Op die manier heeft u slechts één aanspreekpunt voor alles wat met uw verwarmingsinstallatie te maken heeft. Wij zorgen voor de nodige reinigings- en verbrandingsattesten. Onderhoud en herstellingen voeren we in Merchtem en omstreken steeds uit op afspraak en voor dringende interventies zijn we zelfs 7/7 telefonisch bereikbaar.

Wil u een nieuw verwarmingssysteem plaatsen? Laat het ons weten en we komen ter plaatse om de mogelijkheden te bespreken en u een vrijblijvende offerte op te maken.

Verwarming van sanitair water

Temperatuurregeling en warmte creëren in huis is een ding, maar ook aan de verwarming van sanitair warm water moet worden gedacht. Daarom bieden we bij DVO services ook installaties van verschillende verwarmingssystemen voor tapwater. We kunnen nieuwe boilers plaatsen, boilers vervangen en ze nadien ook onderhouden. Zowel voor warmte in huis als onder de kraan is DVO Services uit Merchtem daarvoor uw vakman in de buurt.