Openingsuren
Ma - Vrij 07u30 - 19u00

Contact Tel
0472 73 52 39

Op zoek naar een vakman voor de plaatsing of onderhoud van verwarming in de regio Merchtem?

DVO Services voor verwarming, sanitair en badkamer

Op zoek naar een vakman voor de plaatsing of onderhoud van verwarming in de regio Merchtem? Dan bent u aan het juiste adres. DVO Services plaatst en onderhoudt verwarmingsinstallaties, sanitair en badkamers. Ook voor een volledige badkamerrenovatie is DVO Services uit Merchtem uw partner.

Onze diensten

Verwarming plaatsen

Bij DVO Services kunt u terecht voor verschillende verwarmingssystemen. Zowel de klassieke centrale verwarming op gas of mazout als een energiebesparende vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden. De professionele vaklui van DVO Services zorgen voor een vakkundige plaatsing van al uw verwarmingstoestellen. Daarnaast verzorgen ze ook herstellingen en het verplichte onderhoud (met de nodige wettelijke certificaten).

Sanitair plaatsen

Wilt u een douche, WC, bad of wastafel plaatsen? DVO Services uit Merchtem zorgt ervoor dat u snel kunt genieten van uw sanitaire toestellen. Alles wordt vakkundig geplaatst en aangesloten. Doen er zich toch problemen voor? Neem snel contact op en een hersteller snelt te hulp.

Badkamer renoveren

Voor de volledige renovatie van uw badkamer slechts één aanspreekpunt? Dat is mogelijk. DVO Services breekt uw bestaande badkamer af en verzorgt de volledige inrichting en plaatsing van uw nieuwe badkamer: nutsvoorzieningen, sanitaire toestellen, meubels, ... Zo bent u zeker dat alles op elkaar is afgestemd en komt u niet voor problemen te staan. Met verschillende aannemers is een misverstand zo gebeurd...

DVO Services uit Merchtem: dé partner voor uw verwarming, sanitair en de renovatie of plaatsing van uw badkamer.

Diensten

DVO Services voor de plaatsing van uw sanitaire toestellen, totale renovatie van uw badkamer en het de plaatsing en onderhoud van uw verwarming.