Openingsuren
Ma - Vrij 07u30 - 19u00

Contact Tel
0472 73 52 39

Badkamer

Badkamer

Badkamer

Professionele badkamerrenovatie

DVO Services in Merchtem heeft veel ervaring in een het renoveren van badkamers. De volledige renovatie van een badkamer begint bij de afbraak van de bestaande badkamer. Daarbij worden uiteraard de nutsvoorzieningen (elektriciteit en water) bekeken en in kaart gebracht. Hetzelfde geldt voor de ventilatie. Indien nodig worden nutsvoorzieningen vernieuwd. Daarna plaatst DVO Services uiterst precies en vakkundig uw nieuwe sanitair en meubels.

Volledige renovatie van uw badkamer

Plant u een volledige badkamerrenovatie? Dan bent u op zoek naar aannemers voor afbraak, vloer- en tegelwerken en naar loodgieters om uw sanitair aan de te sluiten. DVO Services in Merchtem biedt al deze diensten aan. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt voor het volledige proces van uw badkamerrenovatie. DVO Services renoveert uw badkamer van A tot Z, inclusief de afbraak van de bestaande badkamer.

We komen graag even kijken naar uw huidige badkamer tijdens een gratis plaatsbezoek om u een vrijblijvende offerte te kunnen bezorgen. Laat u nog weten wanneer dat voor u past? Neem vandaag nog contact met ons op!